25 Ocak 2017 Çarşamba

Clash Royale oynayanlara şok yeni yıl zammı !!!

 Clash Royale SUPERCELL tarafından ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürülmüş stratejik mobil bir oyundur.Yine mobil oyun olan Clash of Clan karakterlerinin çoğunu içinde barındırır.Ülkemizde de kısa bir yürede sevilen Clash Royale kendisine büyük bir kitle oluşturdu ve sevilen bir oyun haline geldi.

SUPERCELL Clash Royale oynayan kişileri üzdü.Taş  fiyatları bir kaç gün önce yükseldi. Supercell'in  zam yapacağı bir süredir konuşuluyordu.Özellikle doların değerinin hayli yükselmesi Taş fiyatlarının yukarı çekilmesinde önemli bir etken olduğunu düşünüyorum.
Zamdan sonra Taş fiyatlarını incelecek olursak;

Avuç Dolusu Taş'ın fiyatı 3,49 tl
Taş Kesesi fiyatı  17,99 tl
Taş Kovasının fiyatı 34,99 tl
Taş Fıçısının fiyatı 69,99 tl
Taş Vagonu fiyatı 184,99
Taş Dağ fiyatının 349,99 tl olarak güncellemiştir.

En ucuz taş kesesi 3,49 tl ve en pahalı Taş dağ fiyatı 349,99 tl olmuştur.Supercell Clash Royale oyuncularını bu yeni yıl zammı ile üzdü.Sosyal medya da Tepkiler büyük özellikle bu zamma tepki için youtube kanallarında video ceken kişilerin sayısı azınlanmayacak kadar fazla.Supercelll Youtuberların bu tepkisini önemseyerek fiyatlarında acaba bi düşüş  yapacak mı ? İlerleyen günlerde göreceğiz.

11 Ocak 2017 Çarşamba

Başarı için vazgeçme




İstatistikler ne derse desin. Her durumda başarıya giden bir yol vardır.     

 Bernard Siegel

6 Ocak 2017 Cuma

Royal Clash Goblin fıçısı caps




Bir royal clash arena da goblinler uslu durmaz ve prensesi sıkıştırıllar. Bunun içerine bir fıçının içine konurlar ve bu diyalog ortaya çıkar.

bittube.tv adresimiz

https://bittube.tv/profile/oyunjuuu adresinden bizi izleyebilirsiniz   https://bittube.app/?ref?1KK4AMYOV